top of page
AboutME.png

Welkom op mijn site!
 

Mijn naam is Stefan Faust ('83) en woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen met veel plezier in het noord-Limburgse dorp Sevenum. 

In mijn tienerjaren is de passie voor fotografie begonnen met destijds de aanschaf van de eerste analoge spiegelreflex camera. Deze camera werd toen voornamelijk gebruikt tijdens de vakanties waar mijn vader me de eerste tips & tricks op fotografiegebied heeft bijgebracht. In de jaren daarop volgend ben ik meer gaan fotograferen en experimenteren met de mogelijkheden van de camera. 

Met de aanschaf van de eerste digitale spiegelreflex camera rond 2013 ben ik de hobby serieus gaan oppakken en sindsdien ook blijven investeren in de nieuwe apparatuur om met de techniek mee te gaan. 

In de afgelopen jaren kreeg ik als startend fotograaf de kans om mijn portfolio 
op te bouwen. Naast de vele landschapsfoto's waarvoor ik voor dag en dauw de deur uit ga 
mocht ik bijvoorbeeld ook als hoofdfotograaf het OLS 2019 (oud Limburgs schuttersfeest) 
in documentairevorm vastleggen. Daarnaast ben ik trots dat ik als huwelijksfotograaf de 
mooiste dag van bruidsparen tot een blijvende herinneringen heb mogen maken.

In mijn werk staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal . Dit houdt in dat er een ongedwongen sfeer is en het belangrijkste is dat je jezelf kan zijn! Om je een beeld te geven van mijn stijl en werk, verwijs ik je met trots naar mijn portfolio.

Heb je een vraag, wil je meer informatie over de mogelijkheden die ik kan bieden of wil je een fotoshoot plannen? Neem dan vrijblijvend contact met me op via mail, telefoon of onderstaand contactformulier.

 

Contactgegevens

info@stefanfaustfotografie.nl

06 18 40 23 40
Sevenum, Limburg

Bedankt voor uw bericht. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op

bottom of page